was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ramon “Diamond” Dekkers

By 7 mrt. 2013 Nieuws

De Nederlandse thaibokslegende Ramon Dekkers (43) uit Breda is woensdag 27 februari onverwacht overleden. Hij werd onwel toen hij aan het trainen was op zijn racefiets.

De hulpdiensten rukten met zes politiewagens, drie ambulances en een traumahelikopter massaal uit. Ook omstanders schoten te hulp, maar reanimatie mocht niet meer baten. Het verkeer werd vanwege het ongeluk tijdelijk omgeleid.De Nederlander was achtvoudig Muay Thai- en kickbokswereldkampioen.
Aan het einde van de vorige eeuw was hij de bekendste buitenlandse thaibokser in Thailand. Daar kreeg hij zelfs een koninklijke onderscheiding. Dekkers was de eerste buitenlander die de titel Thaibokser van het Jaar kreeg.

DIAMOND Foundation

Ramon Dekkers UitvaartRamon Dekkers heeft zelfs in Thailand een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Hij heeft natuurlijk ook alle problemen die de jeugd in Thailand te verduren krijgen onder ogen gezien. Ramon’s gedachte om meer voor de Thaise Jeugd te doen is omgezet in de “Diamond Foundation”. Zijn vrouw Ilona en de familie willen jullie op de hoogte houden van de ‘DIAMOND Foundation’ en al het andere wat gaat gebeuren in de toekomst, en dat zijn heel veel dingen.Geef Ramon een groot applaus en volg : In the spirit of Ramon Dekkers op Facebook en Twitter.
Het overlijden van Ramon had niemand zien aankomen. Om de droom en spirit van Ramon, de DIAMOND Foundation, in leven te houden, hebben wij de eer gekregen nog één laatste “Bokaal” voor Ramon te mogen maken. Een bokaal die gebruikt zal worden om geld in te zamelen voor de Foundation. De glazen bokaal heeft aan de onderkant enigszins een model van Diamant, de bovenste rand zit vol met kristallen en halverwege een kristallen diamant met de tekst “DIAMONDS ARE FOREVER” Wij wensen de familie en de vele vrienden veel sterkte en hopen dat de spirit van Ramon lang voort zal leven.

Leave a Reply